Menu

Onze concept

Als concept is Home Design, dat kan terugblikken op 25 jaar ervaring, nagenoeg uniek in België: met een studiebureau en een algemeen aannemer verenigd onder een dak, staat Home Design in voor het opmaken van de plannen en de coördinatie van de werken tot in de kleinste details.

Claude Ackermans

Administrateur Home Design

VERBOUWING

Home Design geeft uw verbouwingsplannen concreet vorm volgens uw wens: villa of appartement, pas aangekocht of al langer in het bezit van de familie, onze teams stellen alles in het werk om u op uw wenken te bedienen: volledige renovatie, herindeling van de ruimtes op een etage, inrichting van de zolder…

NIEUWBOUW

Na voltooiing van uw ruwbouw neemt Home Design alle verdere werken op zich en worden wij uw enige gesprekspartner, van projectstudie tot volledige afwerking. Wij zullen u met genoegen begeleiden om het huis van uw dromen te bouwen…

PROJECTONTWIKKELING

Home Design stelt een keukenlijn van SieMatic voor, die speciaal is ontworpen voor de projectontwikkelingsmarkt. Wij verzorgen ook de inrichting van dressings en badkamers op maat.

STUDIEBUREAU

Bij uw eerste contact met Home Design wordt u in onze showroom ontvangen door ons studiebureau. Dat bestaat uit 6 binnenhuisarchitecten die u nadien komen opzoeken om een voorontwerp uit te werken. In onze showrooms vindt u een ruime keuze van modellen en monsters van materialen (tegelvloeren, hout, natuursteen…) om u te helpen bij uw beslissingen. Tot slot tekenen onze architecten de plannen waarmee onze uitvoerders aan de slag gaan.

 

ALGEMEEN AANNEMER

Home Design stelt als erkend aannemer 40 arbeiders te werk. Onder leiding van een werfleider voeren de teams van Home Design de plannen van onze architecten uit. Zij staan in voor alle vakgebieden van de bouw, zoals metselwerk, stukadoorwerk, het gieten van ondervloeren, elektriciteit en domotica, loodgieterij, verwarming, parket en vloeren…

 

SieMatic

Als enige officiële verdeler van SieMatic-keukens in Brussel nodigt Home Design u uit om die te komen ontdekken in onze showrooms.

 

MEUBELEN OP MAAT

Onze schrijnwerkateliers zijn uitgerust met de nieuwste technologie om alle door ons studiebureau getekende meubilair op maat te realiseren: badkamermeubilair, dressing, bibliotheek… Wij bieden maatwerk in gelakt, gelaagd of fineerhout, volgens uw wensen en in de gevraagde stijl.